1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor: (0 üye, ve 1 ziyaretçi).
|
Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT
|
|
07-27-2010, 01:48 AM
(En son düzenleme: 07-27-2010 01:49 AM By aLFoNSo.)
|
|||
|
|||
|
Kandilimiz
Mübarek Olsun Arkadaşlar ![]() SECDEDEN GAYRI. İlim kapısında verdim yılları, Dinledim, ''Hâkk'' diyen âlim kulları, Sordum, Dost'a giden bütün yolları; Yakın yok dediler.. Secdeden gayrı... Ne bağış yaptığın, vakıf listesi, Ne de alkışların esrarlı sesi. Günde seksen kere, berât müjdesi; Veren yok dediler.. Secdeden gayrı... Huşû tüllerinden, kanat açmaya, Bir lâhzada, yedi semâ geçmeye, Kevser şerbetini, elden içmeye, Ruhsat yok dediler.. Secdeden gayrı... Dedim: yıllar yılı gönlüm harapta, Devâ bulamadım, sazda şarapta, Bir yudum su verin, kaldım serapta; Pınar yok dediler.. Secdeden gayrı... Gördüm ki, insanın iki düşmanı, Biri kendi nefsi, biri şeytanı, Dedim: kuşansam mı kılıç kalkanı? Silah yok dediler.. Secdeden gayrı... Yaklaştım.. Süslü bir, mermer kabire, Belli ki zenginmiş.. Dönmüş fakire. Fidye var mı? dedim Münker Nekir'e; Meded yok dediler.. Secdeden gayrı.... Baktım.. Ay yıldızlar kalmaz zikirden, Var mı dedim sizde, şirk denen kirden? Dile geldi bütün, Kâinat birden; Biz de yok dediler.. Secdeden gayrı... Rahmet çöllerinde, rahlemi kurdum, Gözlerimde seller, vakfeye durdum, Safâ'ya, Merve'ye, Kâbe'ye sordum; Mîrâc yok dediler.. Secdeden gayrı... |
|||
|
09-01-2010, 12:11 AM
|
|||
|
|||
|
RE: Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT
seninde kutlu olsun can abi
|
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| KADİR GECENİZ KUTLU OLSUN | gece hakimi | 0 | 9 |
09-05-2010 05:00 PM Son Mesaj: gece hakimi |
|
| 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun | By aLFoNSo | 1 | 33 |
05-19-2010 08:39 PM Son Mesaj: by_şimşek |
|
| ÇANAKKALE ZAFERİNİN 95. YILI KUTLU OLSUN | duranogluz | 1 | 36 |
03-19-2010 05:25 AM Son Mesaj: By aLFoNSo |
|
| 14 Subat Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun - Çukurkent Köyü | By aLFoNSo | 0 | 32 |
02-14-2010 06:33 AM Son Mesaj: By aLFoNSo |
|
![]()
Anahtar Kelimeler
|
|
Konu Ismi:
Yazar:
By aLFoNSo
Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Full Indir Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Full Dinle Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Full Izle Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Download Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Yükle
Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Free Download Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT ne demek Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT nasil oluyor
Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT ücretsiz indir
Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT fragmani
Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Film Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Müzik
Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT mp3 Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Videolari
Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Resimleri Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Dizileri
Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Sorun Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT hatasi Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Cözüm nedir
Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT ne demek
Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT nasil Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Programm Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Kurulum Kandilimiz Mübarek Olsun Arkadaşlar - Ç KENT Yardim
|
|
| Etiketler: Kandilimiz, Mübarek, Olsun, Arkadaşlar, KENT, |

![[-] [-]](images/adobev3/collapse.gif)